Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους - Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους from www.dikaiologitika.gr
Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε .

Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η . Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.

Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn from www.dikaiologitika.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν . Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.

Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους from www.pitsounicity.gr
Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 23 χλμ βορειοδυτικά της . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Βενιζέλου καθώς φοβούνται να επιστρέψουν .

Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο αρκαλοχώρι, . Το εστιακό βάθος εντοπίζεται μόλις στα 2 χλμ. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Πολίτες έχουν σταματήσει στην πλατεία ελ. Μωρό σε καρότσι γλιτώνει το τελευταίο δευτερόλεπτο σε . Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η . Στην περιοχή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχει κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους - Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com.. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Μία πανίσχυρη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 ρίχτερ συγκλόνισε στις 9:17 την κρήτη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η .